onsdag 30 april 2014

Glad Valborg!



Nu blev det åter dags att damma av studentmössorna, hälla upp mjöd (som tyvärr är köpt) mumsa på struvor... Det här är dagen som går till historien när det gäller det största kaloriintaget. En kollega bjöd på otroligt goda och söta bakverk från Finlands bästa bageri och nu ska jag packa inför en tur till havet och Valborgsfirande, som säkert bjuder på mera godsaker med storasyster och hennes man.




Glad Valborg till Dig!
 

... och med tacksam tunga, tusen fåglar sjunga
liksom vi: Välkommen sköna maj!
(ur Sköna maj, välkommen av Runeberg)

11 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll. I dag räknas väl inga kalorier, eller?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Glad och Trevlig Valborg själv!
    Kram ♥

    SvaraRadera
  3. Ha en riktigt fin kväll på skären o Glad 1:a maj!

    SvaraRadera
  4. Nej, köpismjöden var ingen höjdare, köpte första gången idag. ...men vilka underbara bakelser, mmmmm!!!! Ha en skön Valborg! ...och undrar såklart litegrann om du är här i nejden.... ;)?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag är i dina nejder när lillasyster hälsas på :o)

      Radera
  5. Oj vad snålvattnet rinner ,nu ska vi dricka lite köpismjöd och äta struvor ,ha en fin Valborgshelg ,nette

    SvaraRadera
  6. Trevlig Valborg och första maj!

    SvaraRadera
  7. Glada vappen! Tänk att landets bästa bageri finns i våra trakter och förgyller våra kaffestunder! Jag var faktiskt med min man igår in på nämnda bageri när vi hade vägarna förbi och åt cupcakes och provsmakade vinnartårtan ;O) Supergott för gommen! Ha det gott!

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  8. Här firas varken Valborg eller 1:a maj, så kul att se dina bilder!

    SvaraRadera
  9. Tack för att du alltid tar dig tid att lämna kommentar! Du är så go´! <3
    "Vinnarbakelserna" tror jag att jag ska åka och köpa till helgen. Så nyfiken på smaken.

    Du har säkert en arbetsdag och sen är det helg igen! Skön helg till dig!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en snäll kommentar! ♥ Ha en bra dag!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.